Brașov Heroes activează comunitatea

-

Brașov Heroes activează comunitatea prin idei bune!
Apel de proiecte pentru ediția Brașov Heroes #10

Au început pregătirile pentru cea de-a zecea ediție Brașov Heroes, cursa cu obstacole a comunității: o campanie de fundraising și un eveniment sportiv – filantropic, care va avea loc duminică, 3 septembrie 2023, care activează resursele brașovenilor și susțin cele mai bune proiecte de conectare ale nevoilor comunității brașovene cu ideile deștepte și transformatoare.

Comunitate mai unită
După ce comunitatea noastră a trecut prin două crize majore, pandemia și războiul, după ce, în ultimii doi ani a fost nevoie să ne adaptăm noii realități, a venit momentul să ne unim din nou forțele și să îi susținem pe cei mai vulnerabili dintre noi. Astfel că anul acesta, focusul ediției este pe întărirea spiritului de colaborare din comunitatea noastră. Brașov Heroes ediția a zecea este despre activarea comunității pentru Bine și celebrarea celui de-al zecelea an de susținere, dezvoltare, conectare și cooperare în comunitate.

Mentorat pentru ONG-uri
Echipa Fundației Comunitare Brașov aduce know-how-ul și experiența ultimilor 9 ani de fundraising și este gata să mentoreze atât ONG-uri aflate la început de drum, cât și să muncească cot la cot cu cele care au deja un istoric bogat de proiecte realizate la Brașov Heroes.

Fundația Comunitară Brașov își dorește să lucreze cu echipe de oameni pasionați de munca în comunitate, care sunt dispuși să investească timp, efort și idei în rezolvarea problemelor la firul ierbii. Puteți cunoaște echipa Fundației la o cafea și o vorbă despre comunitate, marți, 4 aprilie, la Ma Cocotte, strada Nicopole 34 A, unde vă vor povesti despre dorințele și prioritățile pentru această ediție aniversară a Brașov Heroes.

Proiecte cu pasiune
Proiectele pe care le caută se uită la nevoi din comunitatea brașoveană din social, educație, artă și cultură, integrarea refugiaților ucraineni, prioritizând proiectele care generează și cresc micro- comunități de oameni implicați. Proiectele se pot depune accesând link-ul: https://forms.gle/ajboA3wScbDY6gxE7 până pe data de 14 aprilie 2023. Pe site-ul și pe pagina de facebook Brașov Heroes găsiți detalii despre criteriile de eligibilitate și procesul de jurizare.

 

Share

Postari Recente

Categorii

Comentarii Recente