Brașov Heroes ediția #11

-

Au început pregătirile pentru cea de-a unsprezecea ediție Brașov Heroes, cursa cu obstacole a comunității. Este vorba de o campanie de fundraising și un eveniment sportiv – filantropic, care va avea loc duminică, 8 septembrie 2024. Brașov Heroes activează energia și resursele brașovenilor și susține cele mai relevante proiecte care conectează nevoile comunității cu ideile deștepte și transformatoare.

O comunitate mai unită care creează schimbare

Anul acesta, focusul ediției este pe creșterea spiritului de colaborare din comunitatea noastră. Brașov Heroes ediția a unsprezecea este despre activarea comunității pentru Binele pe care îl pot face împreună ONG-urile cu ajutorul donatorilor individuali, companiilor private și a partenerilor instituționali.

Proiecte cu pasiune

Proiectele pe care le caută echipa organizatoare se uită la nevoile din comunitatea brașoveană din domeniile: social, educație, artă și cultură, comunități active, integrarea refugiaților, prioritizând proiectele care au contribuție pe mediu sau cresc micro-comunități de oameni implicați. Proiectele se pot depune accesând link-ul: https://forms.gle/EiWPkw4m9CPRsNVc7 până pe data de 29 martie 2024.

Pe pagina de facebook Brașov Heroes veți găsiți mai multe detalii despre criteriile de eligibilitate și procesul de jurizare.

Mentorat pentru ONG-uri și grupuri de inițiativă

Echipa Fundației Comunitare Brașov aduce know-how-ul și experiența ultimilor 10 ani de fundraising și este gata să ofere suport atât ONG-urilor aflate la început de drum, cât și să muncească cot la cot cu cele care au deja un istoric bogat de proiecte realizate la Brașov Heroes.

Fundația Comunitară Brașov își dorește să lucreze cu echipe de oameni pasionați de munca lor în comunitate, care sunt dispuși să investească timp, efort și idei în rezolvarea problemelor la firul ierbii. Sunteți invitați să cunoașteți echipa Fundației la o limonadă și o poveste despre nevoile comunității, marți, 19 martie de la 17.30 la 19.30 la Tipografia pe Strada Postăvarului, nr. 1, unde vă vor povesti despre viziunea și prioritățile pentru această nouă ediție a Brașov Heroes. Completând formularul de înscriere veți putea participa la limonada ong-urilor: https://forms.gle/2hKwYgPwSxCrWqsj6

Despre Fundația Comunitară Brașov

Fundația Comunitară Brașov are misiunea de a crea punți între nevoile și resursele locale și de a acționa ca un catalizator pentru o comunitate mai unită, mai generoasă, mai solidară și rezilientă. 

În activitatea de 9 ani, a finanțat și a mentorat 286 de proiecte comunitare și a acordat un buget de 5.774.434 de lei prin mobilizarea celor peste 100 de donatori corporate, a celor peste 15.000 de donatori individuali și a persoanelor resursă din comunitate.

În cele 10 ediții Brașov Heroes organizate până acum, Fundația a strâns fonduri și a acordat finanțări în valoare de 1.606.289 de lei pentru 112 proiecte locale din ariile: social, sănătate, educație, cultură, protecția animalelor și a mediului.

Fundația Comunitară Brașov este parte dintr-o mișcare națională, alături de alte 17 fundații comunitare din țară. Detalii despre mișcarea de fundații comunitare, puteți găsi, accesând: https://ffcr.ro/fundatii-comunitare/

Pentru mai multe detalii despre programele fundației, vizitați www.fundatiacomunitarabrasov.ro

Share

Postari Recente

Categorii

Comentarii Recente