Gand bun in autobuz

-

Sâmbătă, 8 octombrie 2022. Dis de dimineață. Urci în autobuz, îți validezi biletul și îți ochești locul tău preferat. Când să te așezi, surpriză! Un card colorat te așteaptă pe scaun. Citești rapid: Ți-am pus gând bun. Te întrebi dacă l-a uitat cineva, te uiți în jur să vezi ce reacție au ceilalți. Totul pare normal. Nimeni nu și-a pierdut nimic. Ești curios, așa că iei cardul și îl inspectezi: pe spate, găsești un mesaj scris de mână.  Îți urează cele bune, frumoase și drăgăstoase. Îți transmite încurajări, încredere și speranță. Cineva ți-a pus gând bun!

Acel Cineva, sau mai bine spus acei cineva, sunt Simona Ciuraru și Laura Bercean, alături de voluntari creativi și inimoși. Împreună au scris de mână 1000 de gânduri bune și le-au distribuit in autobuzele din Brașov.

Ți-am pus gând bun a fost inițial o campanie de Crăciun în 2021. Aceeași echipă și în aceeași formulă: Simona, Laura și voluntarii-spiriduși au scris de mână peste 400 de carduri și le-au împărțit în cei 14 brazi din cartierele orașului.

În februarie 2022, cele 2 inițiatoare au decis să ofere un gând bun în fiecare zi. O pagină de Facebook și una de Instagram au fost create și Ți-am pus gând bun iese la iveală negreșit.

 Campania de sâmbătă, 8 octombrie vine la inițiativa Simonei. Iată ce ne-a declarat:”Visez de vreo 2, 3 ani la un astfel de eveniment. În loc de tort sau prăjituri,  îmi doresc să ofer un strop de bucurie și de veselie celor din jur. Sâmbătă este ziua mea, iar la întrebarea: ce vrei de ziua ta?, răspunsul a fost: 1000 de gânduri bune în autobuze. Sper să fie o surpriză plăcută pentru călătorii matinali și să le răpesc un zâmbet. Sau mai multe. Oricum, în jur de 1000.”

De aici a fost simplu: Laura, cealaltă jumătate a proiectului Ți-am pus gând bun a zis Da, inițiativa a fost acceptată cu entuziasm de cei de la RATBV, comanda la print a fost livrată, voluntarii au răspuns rapid, iar cele 1000 de gânduri bune au fost scrise cu drag și dragoste. Sâmbătă dis de dimineață, vă așteaptă să le găsiți pe scaun, în autobuz. Cu un singur scop: să vă bucure ziua și sufletul.

Proiectul Ți-am pus gând bun este susținut de Simona Ciuraru prin inițiativa #vreiosimonă și Laura Bercean prin asociația BertaLand.

Campania celor 1000 de gânduri bune în autobuze este realizată cu sprijinul RATBV, cărora le mulțumim tare mult!

Mai multe detalii aici: https://fb.me/e/2g9lcSckK

Share

Postari Recente

Categorii

Comentarii Recente